Repasovnik.cz - ventilátory už od 290 Kč

close
  • -540 Kč

Stroj na těstoviny, stříbrná

1 rok Nové rozbalené a drobná vada Nové rozbalené a drobná vada

AL-3112

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ ROZBALENÉ S DROBNOU VADOU. Nové zboží, pouze nepatrná nebo drobná oděrka. Testováno! V náhradním obalu. Záruka 12 měsíců. Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Bez svěráku na stůl. 

450 Kč
S DPH
990 Kč Sleva 55%
Počet
Poslední kus skladem

Stroj na těstoviny, stříbrná

Stav produktu: 

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ ROZBALENÉ S DROBNOU VADOU. Nové zboží, pouze nepatrná nebo drobná oděrka. Testováno! V náhradním obalu. Záruka 12 měsíců. Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Bez svěráku na stůl. 

Výrobník těstovin, s kterým v mžiku vykouzlíte čerstvé těstoviny.

Lahodné tagliatelle, fettuccine nebo tagliolini s výrobníkem těstovin značky RC ze sortimentu potřeb pro gastronomiiS univerzálním strojem na výrobu těstovin se namáhavé ruční válení těsta stane minulostí. Podavač těsta mezi válečky ve spodní části zařízení má šířku 17 cm. Posypte těsto moukou, aby se nelepilo na role a netrhalo a pomocí ruční kliky ho prolisujte. Poté pomocí otočného knoflíku a kliky zvolte tloušťku v rozmezí 0,5 až 3 mm – k dispozici je 7 stupňů – a opět otáčejte klikou. Postup opakujte, dokud tloušťka těsta neodpovídá vašim představám.O samotní výrobu těstovin se stará řezací nástavec namontovaný v horní části zařízení. V závislosti na tom, zda chcete servírovat domácí tagliolini (1,5 mm), tagliatelle nebo fettuccine (6,6 mm), prolisujte tence vyválené těsto přes příslušné řezací nože pomocí ruční kliky. Hotové těstoviny pak můžete zavěsit, aby se usušili na vzduchu nebo je uvařit přímo čerstvé. 

Technické specifikace: 

  • 7 nastavitelných nastavení tloušťky
  • Řezák: 2 nerezová ocel [řezací čepele 2,0 mm (Vermicelli) 4,5 mm (Fettuccine)
  • Materiál: nerezová ocel
Ostatní
AL-3112
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců
Newunpackedscratch

Doporučené produkty z kategorie: