Repasovnik.cz - Elektro nářadí se slevami až 56 %!

close
  • -80 Kč

Voděodolná rtěnka Yanqina Black Rose, 3,2 g

2 roky Nové Nové

DR4-224

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu.

249 Kč
S DPH
329 Kč Sleva 24%
Počet
Poslední kus skladem

Voděodolná rtěnka Yanqina Black Rose, 3,2 g

Stav produktu: 

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu.

Voděodolná rtěnka Yanqina Black Rose je navržena tak, aby poskytovala plnou pokryvnost a dlouhotrvající výdrž. S její pomocí můžete dosáhnout intenzivních a smyslných rtů. Je vhodná pro použití při různých příležitostech a její voděodolná formulace zajišťuje, že barva zůstane na místě i při kontaktu s vodou.

Vlastnosti: 
- Intenzivní barva: Rtěnka Yanqina Black Rose poskytuje bohatou a intenzivní barvu, která zvýrazní vaše rty a dodá jim atraktivní vzhled.
- Dlouhotrvající výdrž: Tato rtěnka je navržena tak, aby vydržela po celý den bez potřeby častého přetírání. Je vhodná pro dlouhodobé nošení a zůstává na místě i při jídle a pití.
- Voděodolná: Díky své voděodolné formulaci zůstane barva rtěnky nedotčená i při kontaktu s vodou. Můžete se tedy spolehnout, že rtěnka zůstane na místě i při dešti nebo potu.

Složení: sododecane, Cyclopentasiloxane, Cera Microcristallina, Isononyl Isononanoate, Trimethylsiloxysilicate, Mica, Polybutene, Silica Dimethyl Silylate, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Benzyl Benzoate, Linalool, Hexyl Cinnamal

  • Značka: Yanqina
  • Odstín: Black Rose
  • Obsah: 3,2 g

YanQina
DR4-224
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců

Specifické reference

ean13
6970779609213
Nové

Doporučené produkty z kategorie: