Repasovnik.cz - Elektro nářadí se slevami až 56 %!

close
  • -80 Kč

Denní krém Nature & Senteurs, 40ml

2 roky Nové Nové

DR4-373

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu.

239 Kč
S DPH
319 Kč Sleva 25%
Počet
Poslední kus skladem

Denní krém Nature & Senteurs, 40ml

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu.

Denní krém Nature & Senteurs je navržen tak, aby poskytoval pleťi potřebnou výživu a ochranu během celého dne. Jeho lehká a hydratační textura se snadno nanáší a rychle se vstřebává do pokožky. Krém má za cíl hydratovat, zjemňovat a revitalizovat pleť, zanechávaje ji svěží, jemnou a zářivou.

Vlastnosti: 
- Hydratace: Denní krém Nature & Senteurs poskytuje intenzivní hydrataci pleti, která pomáhá udržovat její vlhkost a zabraňuje vysušování.
- Výživa: Obsahuje výživné složky, které posilují a vyživují pleť, zanechávajíce ji hebkou a jemnou.
- Ochrana: Krém obsahuje ochranné složky, které chrání pleť před vnějšími vlivy, jako jsou škodlivé UV paprsky a volné radikály.
- Zjemnění: Dlouhodobé používání denního krému Nature & Senteurs pomáhá zjemnit a vyhladit pleť, zanechávajíc ji zářivou a mladistvou.

Složení: Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Sodium Polyacrylate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Linalool, Citronellol, Geraniol.

  • Značka: Nature & Senteurs
  • Objem: 40 ml
DR4-373
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců

Specifické reference

ean13
3700085895733
Nové

Doporučené produkty z kategorie: