Repasovnik.cz - Elektro nářadí se slevami až 56 %!

close
  • -240 Kč

Ušní infračervený teploměr Ousex wsedw-936, bílomodrá

1 rok Předváděcí z výstav a veletrhů Předváděcí z výstav a veletrhů

AM-CH-ousex

Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ. Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky či nepatrné stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V náhradním obalu. Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese drobné oděrky.
Nemusí obsahovat český manuál.
Krytka na čidlo není součástí balení.

350 Kč
S DPH
590 Kč Sleva 41%
Počet
Poslední kus skladem

Ušní infračervený teploměr Ousex wsedw-936, bílomodrá

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ. Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky či nepatrné stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V náhradním obalu. Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese drobné oděrky.
Nemusí obsahovat český manuál.
Krytka na čidlo není součástí balení.

Bezkontaktní infračervená technologie čte z čela a ucha bez fyzického kontaktu, bezdotykový teploměr na čelo je bezpečnější a pohodlnější než tradiční rtuťový teploměr. Digitální teploměr je vybaven vysoce citlivým infračerveným senzorem, mikroprocesorem a LCD displejem. Měřením v rozmezí 3 - 2 '' bez dotyku s pokožkou můžete rychle a přesně odečíst teplotu během 1 sekundy. Náš digitální lékařský teploměr dokáže uložit a vyvolat až 40 naměřených hodnot teploty, které vám pomohou sledovat změny teploty a horečky. A v noci můžete zvolit tichý režim bez obav z probuzení dítěte. Náš bezkontaktní teploměr, navržený pro všechny věkové kategorie, je vhodný pro dospělé, kojence i starší lidi. Funkce třístupňového nastavení pro věkovou klasifikaci bude přesnější: 3 měsíce - 6 let, 6 let - 12 let, více než 12 let. Platí jak pro profesionální použití, tak pro domácí použití. Může měřit nejen teplotu z čela nebo ucha, ale také měřit teplotu okolí, předměty.

Technické specifikace:

  • Výrobce: Ousex
  • Rozměry balení: 17,3 x 4,7 x 4,2 cm
  • Hmotnost: 110 gramů
  • Napájení: 2x AAA baterie ( nejsou součástí balení)

Ousex
AM-CH-ousex
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců
Showroomproduct

Doporučené produkty z kategorie: