Repasovnik.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY na stovky položek!%!

close
  • -1 000 Kč

SMART přilba s kamerou Kracess KRS-S1, 64GB, Full HD 1080p, 58-60 cm, Black

1 rok Vada na kráse Vada na kráse

AL-4114

Zboží spadá do kategorie B - VADA NA KRÁSE. Pouze kosmeticky poškozené, které nemá vliv na funkčnost. Testováno. V originálním obalu. Záruka 12 měsíců.
Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích „reálná fotografie ze skladu".

Nese jemné oděrky.

3 990 Kč
S DPH
4 990 Kč Sleva 20%
Počet
Poslední kus skladem

SMART přilba s kamerou Kracess KRS-S1, 64GB, Full HD 1080p, 58-60 cm, Black

Stav produktu: 

Zboží spadá do kategorie B - VADA NA KRÁSE. Pouze kosmeticky poškozené, které nemá vliv na funkčnost. Testováno. V originálním obalu. Záruka 12 měsíců.
Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích „reálná fotografie ze skladu".

Nese jemné oděrky.

Jedná se o stylovou, pohodlnou a multifunkční chytrou přilbu, která v sobě spojuje nejnovější pokročilou technologii a dokonalou prostorovou strukturu.

Sportovní kamera, která je integrovaná do inteligentní přilby s přední vysokorychlostní pohybovou kamerou 1080P 60 fps, která vám umožní vyrazit na krásnou cestu kdykoli a kdekoli. Díky datovému kabelu typu C můžete videa a fotografie přenášet přímo do vašeho počítače. Má schopnost podporovat až 128GB TF kartu. ( 64GB TF karta je součástí balení. )

Chytrá přilba s Bluetoothem: S duální anténou a Bluetooth audiosystémem 5.0 nabízí ultrastabilní Bluetooth připojení a vysoce kvalitní stereo zvuk. Přehrávejte si krásnou hudbu pro ještě větší potěšení během jízdy. Můžete aktivovat telefon pomocí inteligentního hlasového asistenta a snadno přijímat hovory. Přilba je vodotěsná až do úrovně IPX5, což ji chrání i před denními vodními vlivy.

Bezpečnostní světlo: Bezdrátovým dálkovým ovládáním můžete zapnout bezpečnostní světlo, které automaticky detekuje brzdy a pády. Upozorňuje následující vozidla pomocí vysokofrekvenčního blikajícího světla. Dálkovým ovládáním na řídítka lze ovládat levý a pravé blikání, stejně jako dvojité blikající světlo. Toto zajišťuje v noci výbornou viditelnost ostatních řidičů v okruhu 150 metrů, což zvyšuje celkovou jízdní bezpečnost.

Bezpečnost a odolnost: Přilba je vyrobena pomocí jednoho lisovacího procesu z vyztuženého PC materiálu s polymerovým pěnovým materiálem. To vyžaduje nejen výjimečný komfort a lehkost, ale také vysokou odolnost vůči nárazům. Magnetické vyměnitelné brýle jsou součástí balení a odnímatelná větrná ochrana uší přidává další vrstvy ochrany. K dispozici jsou dvě velikosti přilby, a proto doporučujeme použít tabulku velikostí a změřit obvod hlavy.

Technické specifikace:  

  • Značka: Kracess
  • Model KRS-S1
  • Rozlišení: Full HD 1080p / 60 fps
  • Rozměr přilby: 58-60 cm
  • Barva: black
  • Počet světelných režimů: 3
  • Možnost přenosu videí a fotografií přímo na počítač pomocí datového kabelu typu C
  • Podpora až 128GB TF karty ( 64GB TF karta součástí balení )

Kracess
AL-4114
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců
Damagedlook

Doporučené produkty z kategorie: