Repasovnik.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY na stovky položek!%!

close
  • -329 Kč
  • Novinka

Dívčí hrací stan s míčky a světýlky Becontrip, růžová, 100 ks

1 rok Vada na kráse Vada na kráse

AL-5714

Zboží spadá do kategorie B - VADA NA KRÁSE. Pouze kosmeticky poškozené, které nemá vliv na funkčnost. Testováno. V originálním obalu. Záruka 12 měsíců.
Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese mírnou deformaci na spodní straně stanu.
Chybí kryt baterií.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.


561 Kč
SLEVA+ KONČÍ ZA
S DPH
890 Kč Sleva 37%
Počet
Poslední kus skladem

Dívčí hrací stan s míčky a světýlky Becontrip, růžová, 100 ks


Pop-up stan s LED světýlky je ideální pro dětské hraní a poskytuje útulnou a romantickou atmosféru v noci nebo v tmavých prostorách. Součástí balení je vyskakovací stan, 6m dlouhé měsíční provázkové světla, 10 klipů pro uchycení pohádkových světel a praktická úložná taška na zip. Stan poskytuje dětem soukromý prostor pro chatování, čtení, hraní a relaxaci.

Stan je navržen pro rychlé a snadné složení a rozložení. Lze jej automaticky rozložit během jedné sekundy bez složitých kroků, což šetří čas a úsilí. Je důležité dodržovat bezpečnou vzdálenost při otevírání, protože se stan rychle rozkládá. Pokyny pro skládání naleznete ve videu a obrázcích. 

Stan je vyroben z vysoce kvalitního polyesterového vlákna, které je snadno čistitelné, bezpečné a odolné. Má vysokopevnostní ocelový drát s pamětí, dobrá elasticita, odolnost proti lámání a deformaci. Střecha stanu je odnímatelná a rolety a prodyšná síťovina zajišťují dobrou cirkulaci vzduchu a ochranu proti komárům.

Stan je vhodný pro vnitřní i venkovní použití, ať už na dvorcích, večírcích, piknikech, v parcích, na plážích nebo doma. Přenosná taška na zip usnadňuje přenášení a skladování. Pro světýlka je třeba tři baterie AAA, které nejsou součástí balení.

Technické specifikace:

  • Značka: Becontrip
  • Materiál:  Polyester
  • Rozměry stanu: 125 x 125 x 85 cm
  • Ve složeném stavu: 32 x 32 x 5 cm
  • Počet míčků: 100 ks
  • Hmotnost: 800 g

Becontrip
AL-5714
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců
Damagedlook

Doporučené produkty z kategorie: