Repasovnik.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY na stovky položek!%!

close
  • -400 Kč

Organický Aloe Vera gel Seven Minerals, 355ml

2 roky Nové Nové

DR4-1945

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

790 Kč
S DPH
1 190 Kč Sleva 34%
Počet
Poslední kus skladem

Organický Aloe Vera gel Seven Minerals, 355ml

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

Čerstvý třpyt - z pravých, čerstvě řezaných listů aloe vera, nikoliv z prášku. Jeden z nejčistších a nejsilnějších produktů aloe na trhu. Z tohoto důvodu by měl být proveden vločkový test na méně citlivých oblastech pokožky, aby vyloučila alergie.
NEJVYŠŠÍ KVALITA - 99% organické, 100% přírodní, vyrobené z přímé šťávy z aloe vera, bez syntetických potenciálně karcinogenních složek (na rozdíl od většiny ostatních aloe gelů v maloobchodních prodejnách). Používáme výhradně certifikované organické aloe z USA. Gel z aloe vera byl hodnocen ÖKO-TEST jako „velmi dobrý“ (vydání 07/2018). Jemně lisovaný za studena, aby si zachoval všechny přirozené vlastnosti.
Vyrobeno za použití 100% přírodního zahušťovadla místo xantanu nebo karbomeru. Rychle se vstřebává bez lepkavých zbytků a zanechává pokožku hladkou a hladkou. Bez alkoholu.

aloe vera přináší úlevu od spálení od slunce. Ale to není všechno. Tento vysoce kvalitní gel okamžitě zmírňuje všechny druhy problémů, včetně bodnutí hmyzem, vyrážky, popáleniny břitvou, řezné rány a rány. Vaše kožní problémy hojí a mizí rychleji. Gel můžete použít přímo na kůži nebo přidat aloe vera do balzámů, které pravidelně používáte, abyste získali další léčivou sílu. Můžete jej také smíchat šamponem, abyste posílili vlasy a zanechali je měkké a hedvábné.

Seven Minerals
DR4-1945
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců

Specifické reference

ean13
5060339717562
Nové

Doporučené produkty z kategorie: