Repasovnik.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY na stovky položek!%!

close
  • -1 200 Kč

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Uten 29815, bílá

1 rok Předváděcí z výstav a veletrhů Předváděcí z výstav a veletrhů

ET-374

Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ. Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky či nepatrné stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V náhradním obalu.
Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese oděrky a kosmetické vady.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

1 990 Kč
S DPH
3 190 Kč Sleva 38%
Počet
Poslední kus skladem

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Uten 29815, bílá

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ. Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky či nepatrné stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V náhradním obalu.
Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese oděrky a kosmetické vady.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

Tento zvlhčovač s kapacitou 13 litrů je energeticky efektivním řešením pro zlepšení komfortu vašeho života. S výstupem mlhy o rychlosti 1-1,2 litru za hodinu a prostornou nádrží na vodu o objemu 13 litrů tento zvlhčovač rychle odstraní suchý vzduch v interiéru a udržuje zdravý a vlhký prostředí. Je ideální volbou pro květinářství a supermarkety.

​Nemusíte se obávat růstu bakterií v příliš vlhkém prostředí. Tento problém vyřeší vestavěný senzor vlhkosti, který monitoruje vlhkost vzduchu v místnosti. Podle změn v úrovni vlhkosti se zvlhčovač automaticky vypne nebo zapne. Můžete si vybrat ze 4 úrovní výstupu mlhy a 7 úrovní vlhkosti (60% - 90%).

​Plnění vody z vrchu je pohodlné a zároveň snižuje riziko nechtěného vytékání vody. (POZOR: Nedoporučujeme plnit vodu do mlhové trubice). Velký dotykový LCD displej usnadňuje ovládání, a všechny potřebné informace jsou přehledně viditelné na první pohled. Funkce automatického vypnutí vám poskytuje pocit bezpečí, a nedostatek vody je jasně signalizován na displeji.

​Díky funkcím, jako je 1-12 hodinový časovač, režim spánku a tichý provoz, lze tento zvlhčovač použít pro práci, odpočinek a spánek. Je ideální pro místnosti o rozloze 50-100 m², a jeho provoz nepřivede ke zbytečnému zvlhčení podlahy. Tento zvlhčovač je výbornou volbou pro květinářství a udržování vlhkosti ovoce v supermarketech.

​Udržování vhodné úrovně vlhkosti může pozitivně ovlivnit lidskou fyziologii a myšlení. V chladných zimních měsících zajistí, že váš pokoj bude plný tepla a pohodlí. Pokud hledáte dárek, neváhejte. Tento pokojový zvlhčovač je výjimečnou volbou pro vánoční dárek pro vaše blízké.

Technické specifikace:

  • Značka: Uten
  • Model: 29815
  • Časovač: 1-12h
  • Kapacita: 13 L
  • Úrovně mlhy: 4
  • Úrovně vlhkosti: 7 (60% - 90%)
  • podlahová plocha 100 metrů čtverečních
  • Rozměry: ‎15,7 x 28,4 x 57,7 cm
  • Hmotnost: 4,43 kg

Uten
ET-374
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců
Showroomproduct

Doporučené produkty z kategorie: