Repasovnik.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY na stovky položek!%!

close
  • -400 Kč

Sada na výrobu ginu Do your gin

2 roky Nové Nové

PITI-705

Zboží spadá do kategorie A – NOVÉ. V originálním obalu.

1 694 Kč
S DPH
2 094 Kč Sleva 19%
Počet
Poslední kus skladem

Sada na výrobu ginu Do your gin

DIY ginová sada je ideální pro každého, kdo má rád gin a chce si užít proces vytváření vlastního domácího nálevu. Sada obsahuje vše potřebné pro výrobu vlastního ginu, včetně 10 druhů vonných rostlinných látek, 2 skleněných lahví, štítků a řady kurátorských řemeslných receptů.

BOHO BARMAN: Tvořte svůj vlastní unikátní gin s naším výběrem přírodních rostlinných látek bez přísad. Vyberte si z ingrediencí jako levandule, jalovec, růžový pepř a kardamom, vše balené v ekologických skleněných obalech.

DRINK'S ON ME: Tato DIY sada je perfektní pro všechny příležitosti - od výročí po svatby a svátky. Je to skvělý dárek pro každého - muže i ženy, partnery, přátele a rodinu.

STRAIGHT UP: DO YOUR GIN je 100% recyklovatelný, bez plastů a ručně vyrobený v USA. Navíc je klimaticky neutrální, což z něj činí ideální volbu pro udržitelné popíjení.

S touto sada pro ginu můžete prozkoumat nové recepty a sdílet výsledky s rodinou a přáteli. Užijte si plné a bohaté chutě a tvořivý zážitek. Vezměte prosím na vědomí, že infuzní souprava neobsahuje alkohol.

Ostatní
PITI-705
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců
Nové

Doporučené produkty z kategorie: