Repasovnik.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY na stovky položek!%!

close
  • -500 Kč

Iontový napařovač obličeje Ezbasics KD2331A, růžová

2 roky Nové Nové

AL-5540

Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ. Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky či nepatrné stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V originálním poškozeném obalu. Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese oděrky.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

790 Kč
S DPH
1 290 Kč Sleva 39%
Počet
Poslední kus skladem

Iontový napařovač obličeje Ezbasics KD2331A, růžová

Napařovač obličeje Ezbasics je pokročilý nástroj pro péči o pleť, který používá vylepšenou technologii iontové páry. Tato technologie je efektivnější než běžné horkovodní napařovače, protože iontová pára působí až 10x lépe. Je navržen pro použití s ​​destilací nebo čištěnou vodou, aby se dosáhlo optimálních výsledků. Přístroj rychle vytváří bohatou, uvolňující mlhu do 30 sekund a poskytuje až 10 minut páry.

Kromě hydratace pokožky a uvolnění ucpaných pórů, napařovač. Umožňuje nastavit směr trysky pro ideální parní lázeň doma. Pro aromaterapii můžete použít esenciální oleje. Napařovač je vyrobený z ekologického a netoxického ABS materiálu a je vybaven bezpečnostní funkcí automatického vypnutí při vyčerpání vody.

Poskytuje jemný a jemný vzhled vaší pokožky
Nnapařovač na obličej zlepšuje vitalitu buněk a absorpci kyslíku pokožkou pro mladší a zdravější vzhled. Použijte jej, aby pomohl otevřít a uvolnit póry a umožnil lepší pronikání následných čisticích produktů na obličej, jako jsou čisticí prostředky nebo pleťové masky. Použijte jej také před nanesením make-upu pro přirozenější pocit a vzhled vaší pleti.

Zlepšete stav své pokožky
Obsahuje 5dílnou sadu na odstranění černých teček a vlasový pásek s každým obličejovým napařovačem. Pokračujte ve své parní relaci pomocí této sady, která bez námahy uvolní póry a odstraní černé tečky. Navíc zvlhčovač obličeje zlepšuje vitalitu kožních buněk a absorpci kyslíku pro mladší a zdravější pleť.

Obličej a příjemná vůně na doma
Náš vaporizér funguje také jako atomizér, který vašemu obličeji poskytne dostatek vlhkosti. To dodá vaší tváři hladší pocit a vzhled. Směr trysky a proudění páry je nastavitelný pro vytvoření dokonalé relaxace na domácím obličeji a ve wellness. Pokud potřebujete aromaterapii, můžete na aromaterapeutické vatové tamponky umístit několik kapek esenciálního oleje a umístit je do vestavěných aromaterapeutických tablet přístroje. Jen se pohodlně usaďte a užívejte si, jak všechny vaše smysly uklidňuje toto úžasné zařízení.

Dobré pro úlevu od dutin a relaxaci očí.
Teplá mlha z našich obličejových napařovačů může přirozeně pomoci zklidnit dutiny. Kromě toho lze vaporizér použít k poskytnutí „oční lázně“ uvolněním očí po dlouhém dni práce, čtení nebo sledování televize/počítače po dlouhou dobu. Vaporizér zbaví vaše oči zátěže způsobené těmito činnostmi.

Technické specifikace:

  • Značka: Ezbasics
  • Model: KD2331A
  • Materiál: netoxický, ekologický ABS materiál

Ezbasics
AL-5540
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců
Nové

Doporučené produkty z kategorie: