Repasovnik.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY na stovky položek!%!

close
  • -340 Kč

Sada luku a šípů Bogenkönig Tiger F169c

1 rok Vada na kráse Vada na kráse

AL-6638

Zboží spadá do kategorie B - VADA NA KRÁSE. Pouze kosmeticky poškozené, které nemá vliv na funkčnost. Testováno. V originálním poškozeném obalu. Záruka 12 měsíců. Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích „reálná fotografie ze skladu".

Nese drobné oděrky.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

650 Kč
S DPH
990 Kč Sleva 34%
Počet
Poslední kus skladem

Sada luku a šípů Bogenkönig Tiger F169c

Sada luku a šípů Bogenkönig Tiger F169 je vysoce kvalitní a kompletní výbavou pro všechny milovníky lukostřelby. Tato sada obsahuje vše, co potřebujete k tomu, abyste se stali mistrem lukostřelby. Lze ji používat jak pro rekreační účely, tak i pro závodní účely.

Luk je vyroben z odolného materiálu, který zajišťuje pevnost a přesnost střelby. Je ergonomicky navržený pro pohodlné držení a snadné zaměření na cíl. Šípy jsou vyrobeny z kvalitního materiálu s ostrými hroty pro maximální průnik a stabilitu letu. Díky preciznímu zpracování a kvalitním materiálům je zaručena dlouhá životnost a spolehlivost.

Tato sada je ideální pro začátečníky i pokročilé střelce a poskytuje skvělou příležitost vychutnat si zábavu a dovednosti lukostřelby. Sada luku a šípů Bogenkönig Tiger F169 je skvělou volbou pro každého, kdo chce objevit kouzlo a dovednosti tohoto tradičního sportu.

Technické specifikace:

  • Značka: Bogenkönig
  • Model: Tiger F169c
  • Materiál: dřevo
  • Hmotnost: 2,7 kg

Bogenkönig
AL-6638
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců
Damagedlook

Doporučené produkty z kategorie: