Repasovnik.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY na stovky položek!%!

close
  • -80 Kč

Těhotenský pečující olej Mammacita proti striím s vitamíny A & E, 125ml

2 roky Nové Nové

DR4-359

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu. 

299 Kč
S DPH
379 Kč Sleva 21%
Počet
Poslední kus skladem

Těhotenský pečující olej Mammacita proti striím s vitamíny A & E, 125ml

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu. 

Těhotenský pečující olej Mammacita je speciálně vyvinutý olej určený k péči o pokožku během těhotenství a prevenci stříle. Obsahuje vysokou koncentraci vitamínů A a E, které jsou známé svými vlastnostmi pro zlepšení elasticity pokožky a ochranu před volnými radikály.

Olej Mammacita je vyroben z jemných a přírodních olejů, které jsou šetrné k pokožce. Jeho lehká a nenápadná konzistence umožňuje snadné použití a rychlé vstřebávání. Olej se rozprostírá a nezanechává snadno mastný pocit.

Pravidelné používání oleje Mammacita pomáhá udržovat optimální hydrataci pokožky, zvyšuje její pružnost a elasticitu. Vitamíny A a E působí jako antioxidanty, chrání pokožku před škodlivými účinky prostředí a podporují regeneraci buněk.

Těhotenský pečující olej Mammacita je bezpečný pro použití během těhotenství a lze jej aplikovat na bříško, prsa, boky a další části těla, které jsou náchylné k vzniku stříhání. Je vhodný pro všechny typy pokožky a neobsahuje žádné škodlivé látky.

Použití: Naneste olej na čistou a suchou pokožku a jemně vmasírujte krouživými pohyby. Doporučuje se používat olej pravidelně alespoň jednou denně, nejlépe ráno a večer.

  • Značka: Mammacita
  • Objem: 125 ml
Mammacita
DR4-359
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců
Nové

Doporučené produkty z kategorie: