Repasovnik.cz - TABLETY se slevami až 77 %!

close
  • -700 Kč

Pleťový krém proti vráskám JARMY Srl New Generation X115, 50ml

2 roky Nové Nové

DR4-2871

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním poškozeném obalu.

1 190 Kč
S DPH
1 890 Kč Sleva 37%
Počet
Poslední kus skladem

Pleťový krém proti vráskám JARMY Srl New Generation X115, 50ml

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním poškozeném obalu.

X115 New Generation Cream pečuje o pleť, a nabízí komplexní ochranu. Obsahuje vyživující látky, jako je arganový olej, bambucké máslo a avokádový olej, které pokožku hydratují a chrání.

Díky acai oleji má regenerační vlastnosti a pomáhá obnovit ochranný lipidový film pokožky. Navíc obsahuje texturizační látky, které dodávají pokožce hedvábný a jemný vzhled a surový materiál s krycím efektem, který zmírňuje nedokonalosti pleti a dodává jí lesk a hladký vzhled.

Tato péče také obsahuje antioxidanty, jako jsou vitamín C, vitamín E a kyselina lipoová, které chrání pleť před volnými radikály a stárnutím způsobeným prostředím. Díky látkám, jako je panthenol, alantoin a kyselina hyaluronová, je pleť hydratovanější a zářivější.

Proti tvorbě vrásek obsahuje krémové látky, které redukují kontrakci mimických svalů obličeje, jako je kyselina GABA a Acetyl hexapeptid-8. A konečně, pro boj proti hyperpigmentaci kůže obsahuje aktivní látku Melanostatin 5.

X115 New Generation Cream poskytuje okamžitou péči a ochranu pleti, která zanechává pleť hladkou, hydratovanou a bez nedokonalosti.

JARMY Srl
DR4-2871
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců

Specifické reference

ean13
8052400200032
New2

Doporučené produkty z kategorie: