Repasovnik.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY na stovky položek!%!

close
  • -149 Kč

Plenkové kalhotky Love and Green vel. 5 (12-18kg), 18ks

2 roky Nové Nové

PL2-012

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

180 Kč
SLEVA+ KONČÍ ZA
S DPH
329 Kč Sleva 45%
Počet
Poslední kus skladem

Plenkové kalhotky Love and Green vel. 5 (12-18kg), 18ks

Stav produktu: 

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

Plenkové kalhotky Love and Green ve velikosti 5 jsou navrženy pro děti s hmotností mezi 12-18 kg. Tyto plenkové kalhotky nabízejí vynikající ochranu a pohodlí pro vaše dítě.

Love and Green se vyznačuje zeleným přístupem a ekologickou filozofií. Tyto plenkové kalhotky jsou vyrobeny z přírodních a biologicky odbouratelných materiálů, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Jsou vyrobeny ze 100% obnovitelných a certifikovaných celulózových vláken bez použití chemikálií, latexu nebo parfémů.

Díky svému inovativnímu designu se plenkové kalhotky snadno nasazují a odstraňují. Mají měkké a elastické manžety, které zabraňují úniku tekutin a zajišťují pohodlné nošení pro vaše dítě. Mají také super savou schopnost, která pomáhá udržovat dítě suché a pohodlné po dlouhou dobu.

Love and Green plenkové kalhotky jsou bezpečné pro pokožku vašeho dítěte, hypoalergenní a dermatologicky testované. Jsou vhodné pro citlivou pokožku a minimalizují riziko vzniku vyrážek nebo podráždění.

Sada obsahuje 18 kusů plenkových kalhotek ve velikosti 5, které vám poskytují dostatek zásob pro dlouhodobé používání. S Love and Green plenkovými kalhotkami můžete mít jistotu, že vaše dítě je v bezpečí a pohodlí.

Tato sada plenkových kalhotek Love and Green ve velikosti 5 je skvělou volbou pro rodiče, kteří se zajímají o životní prostředí a chtějí pro své dítě používat ekologické a šetrné pleny.

  • Velikost: 5
  • Hmotnost: 12-18kg
  • Počet ks: 18
  • Typ: Plenkové kalhotky
Love and Green
PL2-012
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců

Specifické reference

ean13
300668700188
Nové

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Doporučené produkty z kategorie: