Repasovnik.cz - Jen tento týden: vyšší slevy až 82 % na DŮM A ZAHRADA!

close
  • -100 Kč

Alyssa Ashley Ashley White Musk toaletní voda dámská 100 ml

2 roky Nové Nové

DR4-3127

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu bez celofánu.

299 Kč
S DPH
399 Kč Sleva 25%
Počet
Poslední kus skladem

Alyssa Ashley Ashley White Musk toaletní voda dámská 100 ml

Alyssa Ashley White Musk je sladce mošusová hřejivá vůně. Je přímo stvořená pro každodenní nošení. V chladnějším počasí působí jako vřelé pohlazení. V teplejších dnech se však naplno projeví neuvěřitelně sexy podstata této esence.

Toaletní voda White Musk se otevírá velice svěžími citrusovými tóny, výrazný je především bergamot a pomeranč. Ovocná svěžest je však s rozvoněním srdce postupně jemnější. To je tvořeno záplavou neodolatelných květinových akcentů. Nádech něhy přidává křehká růže, záhadnost kapka jasmínu a klasickou krásu květin zosobňují tóny kosatce. To vše spočívá na základu tvořeném pižmem a ambrou. Právě pižmo je zásadní složkou vůně. Dotváří tak její celkový ráz.

Vůně White Musk je velice přirozená a osobní, zároveň však sexy a přitažlivá. A to právě díky pižmu, které se line celou její kompozicí. Dodává jí hloubku, ryzí smyslnost. Tato toaletní voda od Alyssa Ashley však nezapře svou ženskou, květinovou stránku. Právě díky vůni květů je i něžná a líbezná. White Musk tak v sobě snoubí základní esence ženy, její sexualitu, jemnost a delikátnost. Vůně je zároveň jednoduchá, a naprosto dokonale padne své nositelce, jejíž osobnost tak výborně podtrhne.

  • Hlava: bergamot, estragon
  • Srdce: jasmín, ylang-ylang, růže, šeřík
  • Základ: pižmo, pačuli
  • Druh vůně: květinová, dřevitá
DR4-3127
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců
Nové

Doporučené produkty z kategorie: