Repasovnik.cz - Jen tento týden: vyšší slevy až 82 % na DŮM A ZAHRADA!

close
  • -400 Kč

Želatinové vitamíny Laboratoires Enova jablečný ocet , 60 ks, 180 g

2 roky Nové Nové

V-005

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním poškozeném obalu.

Expirace: 11/2023

86 Kč
S DPH
486 Kč Sleva 82%
Počet
Skladem (102 ks)

 Želatinové vitamíny Laboratoires Enova jablečný ocet , 60 ks, 180 g

Želatinové vitamíny Laboratoires Enova s příchutí jablečného octa jsou inovativním a chutným způsobem, jak získat přínosy jablečného octa v příjemné formě. Balení obsahuje 60 želatinových vitamínů o celkové hmotnosti 180 gramů, což poskytuje snadnou a pohodlnou možnost suplementace pro každodenní použití.

Každé želatinové vitamínové gumídko obsahuje vybrané množství jablečného octa, známého svými zdravotními přínosy, jako je podpora trávení, zlepšení metabolismu a potenciální příspěvek k hubnutí. Jablečný ocet je také ceněn pro své antioxidační vlastnosti a schopnost podporovat celkovou vitalitu.

Tyto želatinové vitamíny jsou ideální pro ty, kteří hledají způsob, jak využít výhody jablečného octa, aniž by museli konzumovat samotný ocet, který může mít pro některé nepříjemnou chuť. Jsou navrženy tak, aby byly chutné a příjemné k jídlu, což je činí vynikající alternativou ke klasické tekuté formě octa.

Laboratoires Enova se zaměřuje na kvalitu a bezpečnost, takže tyto želatinové vitamíny jsou vyrobeny s důrazem na vysoké standardy. Jsou vhodné pro širokou škálu uživatelů a nabízejí snadný a efektivní způsob, jak zahrnout jablečný ocet do každodenního režimu bez nutnosti pití octa.

Pohodlná forma gumídků také eliminuje potřebu měření nebo míchání, což z nich činí ideální volbu pro ty, kdo chtějí rychlou a snadnou suplementaci na cestách nebo v hektickém životním stylu.

  • Značka: Laboratoires Enova
  • Balení: 60 ks
  • Hmotnost: 180 g
V-005
102 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců
New2

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Doporučené produkty z kategorie: