Repasovnik.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY na stovky položek!%!

close
  • -70 Kč

Dětská čistící voda na tělo Biolane Eau Pure H2O, 750 ml

2 roky Nové Nové

DR4-841

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním rozbaleném obalu.

179 Kč
S DPH
249 Kč Sleva 28%
Počet
Poslední kus skladem

Dětská čistící voda na tělo Biolane Eau Pure H2O, 750 ml

Biolane Eau Pure H2O je produkt určený pro čištění a ošetření dětské pokožky. Jedná se o vodu bez parfemace a bez obsahu alkoholu, která je šetrná k citlivé pokožce novorozenců a batolat. Biolane Eau Pure H2O je vyroben z čisté vody a je vhodný pro čištění obličeje, těla a plenky dětí.

Tato voda je navržena tak, aby jemně očistila a osvěžila citlivou dětskou pokožku bez dráždění. Je ideální pro použití při každé výměně plenky, k odstranění nečistot a jemnějších nečistot. Může být také využít pro jemné čištění obličeje a těla dětí bez dalšího oplachování.

Biolane Eau Pure H2O neobsahuje žádný parfém ani alkohol, což je důležité pro zachování zdravého a vyváženého pH dětské pokožky. Má hypoalergenní složení, které minimalizuje rizikové reakce a podráždění.

Tato voda je snadno použitelná díky praktickému balení s rozprašovačem, který umožňuje snadné a rovnoměrné uplatnění. Biolane Eau Pure H2O je doporučená volba pro rodiče, kteří hledají jemný a šetrný způsob péče o citlivou dětskou pokožku.


Biolane
DR4-841
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců
New2

Doporučené produkty z kategorie: