Repasovnik.cz - Jen tento týden: vyšší slevy až 82 % na DŮM A ZAHRADA!

close
  • -270 Kč

Doplněk stravy Natural Elements Hyaluron & Kollagen, 180 kapslí

2 roky Nové Nové

V-004

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

Expirace: 09/2025

379 Kč
S DPH
649 Kč Sleva 42%
Počet
Poslední kus skladem

Doplněk stravy Natural Elements Hyaluron & Kollagen, 180 kapslí


Kolagen s kyselinou hyaluronovou 100 mg od Natural elements je doplněk stravy ve formě kapslí, který kombinuje dvě klíčové složky pro podporu zdraví pokožky, vlasů a kloubů. Každá kapsle obsahuje 100 mg kolagenu a kyseliny hyaluronové, což jsou látky známé pro své protistárnoucí a regenerační vlastnosti.

Kolagen je hlavní protein, který se nachází v kůži, vazech a dalších pojivových tkáních. S věkem jeho produkce klesá, což může vést k vráskám a ztrátě pružnosti pokožky. Kyselina hyaluronová je známá pro svou schopnost vázat vodu, což pomáhá udržovat pokožku hydratovanou a plnou.

Balíček obsahuje 180 kapslí, což poskytuje dostatečné množství pro dlouhodobé užívání. Tento doplněk je vhodný pro ty, kteří hledají podporu pro zdravý vzhled pokožky, pevnost vlasů a kloubů, nebo pro ty, kteří chtějí zmírnit viditelné známky stárnutí. 

Natural elements se zaměřuje na kvalitu a čistotu, a proto tento produkt neobsahuje žádné umělé barviva, konzervanty nebo jiné nežádoucí přísady. Je vhodný pro širokou škálu uživatelů, včetně těch, kteří dodržují veganský životní styl.

  • Značka: Natural elements
  • Balení: 180 kapslí
V-004
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců
Nové

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Doporučené produkty z kategorie: