Repasovnik.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY na stovky položek!%!

close
  • -110 Kč

Propolisová tinktura 10% Bee&You, 30 ml

2 roky Nové Nové

DR3-259

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

189 Kč
S DPH
299 Kč Sleva 37%
Počet
Poslední kus skladem

Propolisová tinktura 10% Bee&You, 30 ml

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

Propolis, ochranná pryskyřice včel: Je přírodním a silným antioxidantem. Tinktura je vhodná ke konzumaci i k vnějšímu použití na pokožku.

Surový propolis je přírodní včelí produkt složený z fenolických a flavonoidních látek sbíraných včelami z listů, stonků a pupenů rostlin. Význam slova je čistý propolis, který se skládá ze slov pro (před) + polis (ochránce), jak název napovídá, předčistič a zodpovědný za ochranu životního prostředí včel. Včely si zakryjí plástové oči surovým propolisem a poté přidají svůj med, vylíhlá mláďata a potravu. Produkty vyprodukované včelami jsou tak uloženy v úlu bez zkažení.
Po odebrání z úlu je potřeba jej upravit a zpracovat pro lidskou spotřebu, aby tělo mohlo tento produkt strávit. V tuto chvíli je nejdůležitější správné zpracování surového anatolského propolisu, který je cennou potravinou. Kvalitu a nutriční hodnotu lze zachovat pouze správnými metodami extrakce.
Polyfenoly, terpenoidy, aminokyseliny, těkavé organické kyseliny, ketony, kumariny, chinony, vitamíny a minerály obsažené v surovém anatolském propolisu jsou zachovány ve vodě rozpustné formě díky oceňované metodě zpracování odborníků BEE&YOU.

Aplikace: Pro každodenní podporu: Můžete jej konzumovat se všemi pevnými a tekutými potravinami, které jíte ve vaší každodenní stravě.
Orální a zubní zdraví: Pro užitek můžete kloktat propolisovou vodou (maximálně 5 kapek na sklenici vody). Stačí přidat 1-2 kapky do vaší zubní pasty.
Péče o pleť : Můžete jej používat s každodenním krémem pro péči o pleť.

Dávkování:

  • Děti od 1 roku do 10 let 10 kapek denně.
  • Děti od 11 let a dospělí 20 kapek denně.
  • V případě nemoci můžete tuto dávku postupně 4násobně zvyšovat.
  • Je velmi důležité konzumovat propolis pravidelně, protože propolis se z těla vyloučí do 12 hodin. Z tohoto důvodu můžete použít své denní množství kapek tak, že je rozložíte po celý den.
  • Může být konzumován s potravinami, jako je voda, mléko a ovocné šťávy.
Bee&You
DR3-259
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců

Specifické reference

ean13
19085300062
Nové

Doporučené produkty z kategorie: